Fifi dhe Graniti, dy nga personazhet më të simpatizuar brenda “Big Brother Vip”, të cilët me sjelljen e tyre kundrejt njëri-tjetrit, herë na bënin që t’i admironim e herë të përfundonim duke thënë që është gjithçka vetëm një lojë.

Por pasi modeli preferoi që të kishte vetëm një raport shoqëror me këngëtaren, kjo e fundit po shijon romancën me të dashurin e saj Adis Patushin.

Raporti i tyre në BBV është rikthyer sërish në vëmendje nga motra e ish-banorit, Genta Cana.

U lehtësove nga ajo e çmendur…”/ Motra e Granitit me fjalë të rënda për Fifin - Sinjali

Ajo ishte e ftuar në një intervistë ku teksa po fliste për vëllain e saj, moderatori Robert Berisha përmendi emrin e Fifit.

E kur portalet reshtën së foluri për këtë “lídhje”, raporti i tyre në BBV është rikthyer sërish në vëmendje nga motra e ish-futbollistit, Genta Cana.

E ftuar në emisionin “Robi plaket kur don vet”, teksa po fliste për të vëllain, Roberti ka përmendur se Fifi e donte Granitin.

Shpëtove nga ajo e sëmurë mendore'/ Motra e Granitit ç'nuk thotë për Fifin: Maniake – Dosja AL

“Kam dashur ta shikoj, duke e njohur edhe çfarë tipi është, e don skéna e duan edhe gjëra të tjera…E donte, e donte, më duket se e donte, por ndoshta edhe nuk e ka dashtë se mandej u krijuan disa pikëpyetje”, tha mes të tjerash Genta, duke mos dashur shumë të ndalej tek kjo pjesë.

“Ata i dinë punët e tyre më së miri, se unë më nuk guxoj të përgjigjem asgjë, sepse mua po mi marrin për të keq”, tha Genta.

Duket qartë se motra e Granitit nuk preferon të flasë në lídhje me këtë çështje, por megjithatë e shprehu mendimin e saj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!