Në puntatën e djeshme të “Për’Puthen” është trànsmetuar takimi i Efit dhe Mevlanit e sipas pritshmërive duket se nuk ka shkuar aq mirë – domosdo, prandaj ndodhet edhe Mevlani aty.

Nuk po tregohemi të àshpër dhe as të padrejtë, thjesht po mendonim:

Nëse Olsa e paguan konkurréntin me rrogë mujore – dhe këtë lajm e kemi të vërtetuar nga burimet e Iconstyle.al – atëherë ndoshta edhe kjo dràmë që ndodhi ditën e sotme mes dy konkurréntëve mund të jetë një lojë.

E pamundur? Ndoshta, por shanset në këtë pikë janë të pakta.

Madje mos të themi që edhe Efi mund të jetë bërë pjesë e kësaj ‘méseleje’.

Pse jo fundja? Por kjo pastaj mbétet në gjýkimin tuaj.

Si fillim na e lejoni t’ju tregojmë çfarë ndodhi dhe si arritëm deri këtu.

Takimi nisi me diskutime të àshprà nga ana e Efit, e cila ishte e bindur që ky takim do të ishte për sqarimin mes tyre – vetëm se ju tashmë e dini – nuk përfundoi ashtu.

“Do gjë prej meje”, u shpreh Efi gjatë takimit dhe Mevlani iu përgjigj: “Ty” (dhe lekët e Olsës). Shaka!!

Konkurrenti shtoi se ka pëlqim ndàj saj, por ka frikë nga léndimi dhe tha se arsyeja e vetme e distancimit të tij ka qenë paqartësia që ajo ka pasur për djemtë e tjerë.

Ai i tha Efit se nuk mund të pëlqejë tre veta njëkohësisht duke shfaqur shénja xhélozie.

Megjithatë, takimi i tyre ishte i shkurtër pasi të dy konkurréntët vendosën ta linin përgjysmë. U habitët? S’e besojmë.

Efi: Lëri këto talljet dhe mënyrën se si flet ti. Ose fol tamam siç flet kur jemi prapa kamerave ose mos fol fare më. Nuk mundem më nuk kam nérva. Po bën lojëra fjalësh pra, nuk kam nérva. Nuk po bën një muhabet serioz, dua muhabet serioz.

Pas këtyre fjalëve Mevlani ngríhet nga tavolina duke bràktísur takimin, ndërsa shprehet se nuk duroi dot mënyrën e të folurës së Efit gjatë debàtit prandaj u largua.

Në takim ata nuk arritën dot të sqaroheshin, ndërsa debatet vazhduan edhe në studion e “Për’Puthen”.

Ne e dimë tashmë që Olsa Muhameti nuk e paguan çdo muaj Mevlanin për t’i gjetur nuse në program por për të rritur klikimet në YouTube.

Dhe duket se ai këtë gjë po e bënë më së miri, duke krijuar drama me Efin, por edhe me konkurrénten e re, Filloretën, e cila erdhi specifikisht për të në program.

Takim super romantik midis Mevlanit dhe Efit! Acarohen djemtë

Në fund pyesim veten, sa interes ka Mevlani në të vërtetë ndaj vajzave?

Apo thjesht po përpiqet të qëndrojë sa më shumë në program?

Epo, për këtë pjesë, duhet të ndjékim rrugëtimin e tij për të parë se si ka për të përfunduar.

Efi hap zemrën në takimin me Mevlanin: Jam tradhtuar – iconstyle.al

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!