Rrugëtimit të Efit në Për’Puthen i erdhi fundi, pasi konkurrentja sot në emision vendosi përfundimisht ta mbyllë rrugëtimin e saj në program.

Efi tha se hyri për të gjetur dashurinë e saj në program, por si duket nuk ia doli pasi ka vendosur të largohej e vetme.

Nuk është vetëm Efi ajo që është larguar edhe Samiu i ka dhënë fund rrugëtimit të tij në “Për’Puthen”.

Në lidhje me këtë vendim, Efi bëri një sqarim i cili përfaqësonte një vendim të përbashkët për tu larguar si miq shumë të mirë.

Efi tha se nuk ka pasur asgjë më tepër dhe nuk mund t’i ofronte diçka më shumë nga ana e saj Samiut.

“Nuk arrita të dashuroja. Kishim vendosur të largoheshin bashkë, por si dy miq”, tha Efi.

“Me Samiun do të jemi miq shumë të mirë, por jetës nuk i dihet”, shtoi Efi.

Konkurrentja e konsideroi këtë rrugëtim në Për’puthen një eksperiencë shumë të bukur e cila e ka bërë shumë herë më të fortë.

Efi u largua, por para se të ikte dha një mesazh dhe për Mevlanin të cilit i uroi që këtë vit të dalë i përputhur nga programi.

“Para se te dal nga Për’puthen i uroj që të dali çift dhe nuk dua ta zgjas më tepër”, tha Efi.

Marrëdhënia e dyshes ka qenë e lëkundur kohët e fundit, me debate të vazhdueshme por si duket Efi i vuri kapakun me ikjen e saj

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!