Valbona Selimllari është nga íkonat e bukurisë shqiptare, për të cilën duket se koha nuk ecën fare.

E bukur dhe rrezatuese vazhdon të mbes edhe pas kaq shumë vitesh që është shpàllur më e bukura e Shqipërisë.

Për kohët e dikurshme duket se ka nostàlgji Valbona, e cila është kthyer pas në kohë duke publikuar disa fotografi nga koha e adoleshencës.

Në dy fotografi ajo na zbùloi stilin e saj të dikurshëm të flokëve dhe gati sa nuk e njohëm.

Valbona Selimllari u kùrorëzùa me titullin Miss Albania në vitin 1992 duke hyrë në histori si miss-i i parë shqiptar.

Kujtojmë se Valbona është nënë e tre fëmijëve që preferon t’i mbajë larg syrit të publikut dhe nuk i ekspòzon shumë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!