Në puntatën e sotme të “Për’puthen” është vendosur sërish në qendër të vëmendjes Rrushja, Alesja dhe Astriti.

Ditën e sotme është trànsmetuar takimi i Astrit dhe Rrushes dhe duket se gjërat mes tyre kanë shkuar mirë, por ndërkohë Alesja shprehet se ndihet e përdorur nga konkurrenti.

Kujtojmë se Astriti kishte pëlqim ndaj Alesjas por nuk e shprehu hapur për shkak të miqësisë mes saj dhe Rrushes.

Sot ai thotë që nuk është ndjerë mirë me Alesjan ndaj është fokusuar më tepër tek Rrushja.

Astriti: Para se me nis takimi me Alesjan, kur pashë reàgimin e Rrushes më pëlqeu se edhe ajo e shprehu që ka pëlqim të madh për mua.

Rrushja: Pëlqim të madh nuk mund ta thuash, por kam pëlqim. Jam ndjerë mirë me ty që në takimin e parë me ty.

Bora: Po ti Alesja si ndihesh kur dëgjon këtë pohim të Astritit?

Alesja: Ndjehem e përdorur në maksimum nga Astriti. Njeri i pabesë.

Në këtë ‘mesele’ u përfshi edhe emri i ish-konkurréntit të “Për’puthen”, Albit, djalin me të cilin Alesja ka pasur takime shumë të bukura, por që në fund nuk shkuan asgjëkundi.

Alesja ka thënë se Astriti është shok i ngùshtë me Albin dhe madje kanë fjetur së bashku me një shtëpi. Ajo gjithashtu mendon se Astriti mund të jetë udhëzuar ose këshilluar nga Albi jashtë si të sillet.

Më vonë konkurrénti deklaroi se ka qenë një gabim njohja që ka dashur të krijojë me Alesjan.

Astriti: Unë e pashë që nuk jam duke u ndjerë mirë me Alesjan dhe thashë pse të dal dhe të vazhdoja takimet me të.

Alesja: Po ti the sikur njiheshim një jetë.

Laureta: Ti e ke shfrýtëzuar mundësinë.

Në këtë moment Samueli qesh bashkë me Lauretën dhe dhe kjo gjë revòlton Astritin, i cili largohet nga studioja. Askush nuk e kuptoi përse Astriti reàgoi në këtë mënyrë, pasi ai nuk u kthye më në studio. Ndoshta ka qenë présioni i lartë që ka ndjérë në program ose ndoshta ka qenë diçka më e théllë, kjo mbétet për t’u parë nesër.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!