Në intervistën eksklùzive për “Goca dhe Gra”, ish-gruaja e Stresit tregoi marrédhénien e ngushtë që ka me reperin duke treguar se janë ende të martuar.

Ajo u shpreh se gëzojnë respekt me njëri-tjetrin dhe arsyeja pse nuk janë divòrcuar është se nuk kanë qenë në Shqipëri dhe nuk e kanë pasur urgjénte.

Pyetje: Çfarë marrédhénie keni me Stresin?

Keisi: Ne kemi shumë respekt për njëri-tjetrin. Flasim herë pas here por jo shumë. Ne jemi të martuar akoma, nuk kemi bërë ndàrje aktuale. Në Shqipëri, llàfet kur fliten nuk kam kohë t’i dëgjoj shumë se jam në punë dhe jam shumë larg. Në këtë rast, ngaqë préku një temë që e ndjej shumë , thashë të flisja publikisht.

Pyetje: Pse nuk keni bërë divòrc?

Keisi: Duhet bërë por unë duhet të vij që të jem prezent se dhe ai ka qenë jashtë shtetit. Është diçka që nuk e kemi pasur me shumë urgjéncë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!