Ish-banorja e “Big Brother VIP”, këngëtarja Beatrix Ramosaj postoi së fundmi në faqen e saj të “Instagram”-it një video ku adresonte bullízmín online që i është bërë këto muaj.

Shumë personàzhe të njohur e mbéshtétën artisten, ku sigurisht këtu bën pjesë edhe vëllai i saj, Alban Ramosaj.

Sot, ka reàguar edhe ish-banori i “Big Brother VIP”, Meridian Ramçaj, i cili me anë të një “InstaStory” ka bërë një status në mbéshtétje të Beatrix-ës.

Meridiani "thumbon" familjen e Beatrix: Ua justifikojnë tradhtinë njerëzit  e nuses? – Dosja AL

Ai shkruan se negativiteti i njerëzve nuk është pròblem i saji dhe se çdo gjë është e përkohshme, përfshírë edhe bullízmín online që po i bëhet asaj.

“E dashur @beatrixramosaj. Lòtët janë shumë të shtrenjtë dhe ato meritojnë të dérdhen vetëm për raste të merituara si gëzime apo hídhëríme por asnjë lòt kot! Asnjë sekondë nga jeta jote , enérgjia jote, emocioni apo ndjénja jote nuk duhet të shkojë për diçka që nuk të pérket! Trixa……Nëse të duket sikur po hùmbet githçka, kujto që dhe pëmet çdo vit hùmbasin gjethet e tyre por sërish qëndrojnë drejt e krenare duke prítur ditë të mira për të gjethuar sërish. Sa herë je e merzítur Trixa kujto qe : 1. Negatívíteti i njerëzve të tjerë nuk është problem i yti dhe ti duhet thjesht ta injòrosh e qeshësh. 2. Dhímbja është pjesë e rritjes dhe plàgët janë kujtesë e fòrcës për të mbijetuar çdo situatë të shémtuar. 3. Çdo gjë është e përkohshme në këtë jetë si ‘Lavdia dhe Rënia e Shokut Zylo’ ashtu dhe bullízími i figurës tënde nga índívídë qe ende nuk i kanë dhënë një kuptim jetës së tyre. 4. Ajo që është e shkruajtur për të ndodhur do të ndodhe ndaj mos u péndo kurrë për të shkuarën as mos kërko të kthésh kohën pas, pasi nuk ka gabíme në këtë jetë por vetëm mësime 5. Ditë pas dite, hap pas hapi ajo që duhet të patjetër të bësh është vetëm të shohësh para me kokën lart dhe pozitivitet dhe ndàj atyre që duan të të zhýsin në llumin e jetës së tyre. Për narcísístët dhe njerëzit toksíkë është një e vërtetë: Ne momentin kur ata e ndjeinë që nuk kanë më asnjë kontroll tek ty, ata do të përpíqen të kontrollojnë e manípulojnë. Si të shohin te tjerët ty! Të duam siç je e qeshur, e çíltër, e talentuar dhe si thuhet në shqip e bukur??”, u shpreh ai.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!