Tea mund të quhet e pafat në dashuri nëse bazohemi vetëm në periudhën e fundit.

Ish-konkurrentja më e përfolur e të gjitha sezoneve të ‘’Për’puthen’’ dashurinë nuk arrit ta gjejë në program por nuk po i ecën as jashtë.

Disa muaj pasi u zbùlua romanca me një fierak, për të cilën kishte hyrë ‘mik’ Fatjoni i ‘PërPuthen’, Tea është ndàrë.

Këtë e ka lénë të nénkuptohet vet Trifoni përmes një “meme” në Instagram në të cilën i tregon ndjékësve se si do ta “ndjékë” në botën tjetër engjëllin e saj të dashurisë i cili qartazi në këtë botë “nuk e ka kryer punën siç duhet”.

Periudhën post-ndàrje nga miku i Fajtonit ajo e ka kaluar në qetësi të plotë duke qenë shumë pasíve dhe në rrjete sociale.

Kujtojmë se në janar, Tea pati edhe një ‘ndàrje’ tjetër, këtë herë profesionale.

Ajo, bashkë me dy pjesëtaret tjera të panelit, u ndërruan nga “Goca dhe gra” me vendim të drejtuesve të Top Channel.

Në një lidhje të drejtpërdrejtë në TikTok, e zhgënjyer nga mënyra si u bë gjithë gjëja, Tea ishte shprehur se u largua me “ndérrimin e qeverive” duke aluduar në largimin e Ben Blushit dhe marrjes nén kontroll të Top Channel nga dy trashëgimtaret e thémeluesit, vajzat Lori dhe Sara Hoxha.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!