Këngëtarja Beatrix Ramosaj ka trondítur rrjetet sociale me një video të postuar, ku ka reàguar për sùlmet që i janë bërë online, si dhe pàsojat që do të kenë lígjërísht personat që vazhdojnë këto sjellje.

Pas kësaj videoje, ajo mori suportin e shumë personave të showbizit.

Së fundmi, nëna e këngëtares së njohur Rita Ora, Vera i ka dalë në mbrojtje Beatrix Ramosajt.

Nëna e Rita Orës del në mbështetje të Beatrix Ramosajt dhe jep një mesazh

Ajo ka ndàrë mesazhin e para dy ditëve të këngëtares në rrjete sociale duke u shprehur:

“Jemi komb i lashtë. Kemi tradita të forta dhe rini të bukur. Hajde t’i ndihmojmë njëri-tjetrit pàvàrësisht kush është në pyetje. Bullízmí s’ka vend në vendin tonë”.

Beatrixi, pasi pa mesazhin e bërë nga Vera, menjëherë dha një falënderim në InstaStory.

Mori mbështetje nga nëna e Rita Orës, reagon Beatrixi

“U zgjova këtë mëngjes me këtë postim kaq të rëndësishëm për të gjithë ne. E dimë që bullízmí ka rrénjë të thélla, sidomos në një komb të vogël si i yni. Siç e dimë dhe që ditë pas dite mund të bëjmë një hap përpara për ta tejkaluar atë.”

“Të njohur, të panjohur, publik, jopublik. Më besoni një koment dashakéq dhémb njësoj. Falemnderit Vera Ora. Pérulem para gjithë punës suaj për shëndetin mendor dhe të drejtat e njeriut”.

Vera Ora është psíkíatre në shërbimin shtetëror britanik shéndetésor dhe mbétet një avokuese e fortë në rrjete sociale për tematika të kësaj natyre në vendin tonë.Mori mbështetje nga nëna e Rita Orës, reagon Beatrixi

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!