Moderatorja e njohur, Dojna Mema e ka gjetur sërish kohën për të folur me ndjékësit e saj dhe i është përgjigjur disa pyetjeve për veten.

Këtë herë dikush e ka pyetur për pasiguritë e saj gjatë adoleshencës.

Moderatorja e tregon hapur se kompleks i saj më i madh ka qenë gjatësia dhe ímtësía, por si duket një djalë me të cilin ajo dilte ja doli t’ia híqte këto mendime.

“Gjatësia dhe ímtësía. Ndihesha aq e vockël në një kohe kur shoqet e mia dukeshin të rritura. Fillova të mbaja taka, derisa fillova të dilja me një çun 1.98, të cilit i pëlqeja shumë më shumë me atlete dhe thjeshtë. Se vràva më mendjen dhe filloi të më dukej vetja super yll. Morali: Nëse nuk arrin t’i tejkalosh vetë pasiguritë, rrethohu nga njerëz që të bëjnë të ndihesh mirë dhe shohin më të bukurën tek ti”, tregon Dojna.

Nëse nuk i tejkalon vetë pasiguritë, rrethohu nga njerëz që shohin më të bukurën tek ti.

Dojna ja doli përsëri të japë një këshillë super të nevojshme e sidomos në këto kohëra kur adoleshentët sa vjen e kanë më shumë pasiguri me veten.

Morali i kësaj historie të shkurtër vlen për shumë vajza e djem në moshë të re, ndàj dëgjojani këshillën Dojnës se nuk e ka keq.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!