DJ PM u bë i famshëm për publikun shqiptar nga pjesëmarrja në “Big Brother VIP”.

Ai bashkë me DJ Dagz kanë vite që merren me muzikë, por duket se tani janë në kulmin e tyre. Djemtë nuk ngurojnë të ftohen në koncerte të ndryshme dhe intervista.

Së fundmi, DJ PM në “Barber Shok” ka folur për gjithçka, duke filluar nga shtëpia e famshme dhe deri te marrëdhënia që ka tani me Sarën.

Dj PM: When I got out of BBV I slept with Fifi - POLITIKOFF

Ndër të tjera, ai zbuloi se se në mbrëmjen e parë pas daljes nga “Big Brother VIP”, kishte fjetur te këngëtarja, Fifi.

“Mos me të rrejt atë natë kam fjetur te Fifi, kemi qenë në banesë te Fifi, unë, Yll Limani, Argjira, kemi qenë nja 10 vetë”, u shpreh PM.

Kujtojmë që ai bashkë me Dagz solli edhe një bashkëpunim me Fifin, të titulluar “Hana”, i cili u prit shumë mirë nga publiku.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!