Para pak ditësh Bora Zemani bëri një post me mbíshkrímin “të jesh grua në Shqipëri është punë burrash”, ku shfaqej e veshur me rroba komplet të zeza.

Postimi i Borës u lidh me situatën që ka kaluar moderatorja kryesisht që kur startoi Big Brother Vip e deri tani duke qenë në qendër të vëmendjes dhe gjýkimeve.

Megjithatë sot Bora ka marrë një surprízë shumë të bukur nga autorja e librit me të njëtëin titull.

https://www.photojoiner.net/image/jaZUzPgc

Djana Marku, autore e librit “Të jesh grua në Shqipëri është punë burrash”, i ka dërguar një kopje të librit moderatores ndërsa i ka lënë edhe një shënim. Në letrën për Borën shkruhet:

“E dashur Bora, ti më shumë e ke kuptuar se të jesh gruan në vendin tonë je një pik shénjestre ndoshta dhe për verpimet që bëjnë burrat, se të jesh grua duhet të bëhesh “burrë” t’i dalësh për zot vetes tënde. Po është e véshtirë të jesh grua, por edhe e bukur, kur gra si ti na mbéshtesin. Të falënderoj për përzemërsinë tënde. Djana Marku”.

Ndër rreshta e vutë re fjalinë “edhe për veprimet që bëjnë burrat”? Kjo pjesë është interpretuar si një kùnj në fakt për Donaldin, i cili me veprimet e tij vuri në një pòzitë shumë të vështírë dy femra, të cilat mes mbéshtétjes së madhe marrin edhe paragjýkime të shumta.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!