Kushdo që jeton ose që thjesht kalon disa orë në Tiranë e di se sa tmerr është puna e parkimit të makinës dhe për më tepër frika nga gjòbat.

E këtë hall me sa duket ka edhe Beniada Nishani, e cila pas BBV ka vendosur që të jetojë në Tiranë duke lënë jetesën në Itali.

Modelja ka publikuar një video ku tregon se ka marrë 4 gjòba sëfundmi dhe u drejtohet polícëve me një thirrje për të mos e gjòbitur më, e fill pas videos sot ka marrë një tjetër gjòbë.

Gjobitet pesë herë nga Policia, Beniada ka një kërkesë për ta - Lajmi.net

Beniada shprehet në video:

“Doja me thënë një mesazh për të gjithë polícët e Tiranës. Do vendos foton e targës së makinës time në Instagram, ju lutem shumë mos më bëni më gjòbë. Kam marrë katër gjòba dhe i kam paguar të gjitha. Na keni vënë një tjetër gjòbë, te një vend që makina e di se nuk lejohej, por nuk jepte bezdi se aty përpara kishte makina të tjera që jepnin bezdi.

E imja është e vockël dhe nuk jep bezdi dhe nuk kam vend ku ta fus këtu te shtëpia, nuk kam garazh. Ju lutem mos më vini më gjòba. Faleminderit. Ngéla duke marrë gjòba”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!