Ajo vete është aùtore e një programi te suksesshëm dashurie, “Per’Puthen”, por asnjëherë me pare nuk ka folur për dashuritë e saj ne jete.

Olsa Muhameti ka qene e ftuar ditën e sotme ne emisionin radiofonik “Live from Tirana”, ku ka folur mbi lídhjen me te gjate ne jeten e saj.

Autorja tregoi se ka patar një lídhje prej plot 10 vitesh ne distance, e pikërisht kjo ishte edhe arsyeja e cila beri qe dashuria te degràdohej e jo te rritej.

Kam pasur një lidhje 10-vjeçare", Olsa Muhameti rrëfehet si asnjëherë për veten - Albeu.com

Sipas saj, partneri duhet pranë për te përjetuar dashurinë, për te ndàre bashke te gjitha momentet, hàllet e pròblemet.

Çfarë është dashuria për Olsën?

“Për mua është lumturi, është një dhuratë që na vjen nga jeta, natyra dhe zoti. Kushdo që dashuron ndjen còpëza lumturie, nëse ti je i zoti ta kultivosh këtë dashuri, do të jesh më i lumtur. Unë jam shumë besnike në dashuri, njerëzit që më njohin nga larg më shohin paksa të ashpér, në punë jam ashtu se përpíqem të ruaj një lloj strukture, por jam besnike nëse dashuroj. Unë dashurinë e bazoj edhe në respekt, nëse unë të dashuroj, të respektoj dhe duhet të më respektosh shumë. Janë dy elemente kryesore që do ta rrisin këtë lloj marrëdhënie.

Kam pasur një lidhje 10-vjeçare në distancë”, Olsa Muhameti rrëfehet si  asnjëherë më parë: Nëse është dashuri toksike... - Hapur

Ulu dhe reflekto për dashuritë që ke humbur. Kur kupton që nuk ka pasur besnikëri dhe respekt, me siguri këto gjëra e kanë degràduar marrédhénien. Dashuria është si ti e ndjen.

Unë kam pasur një lídhje 10-vjeçare në distancë, një dashuri shumë e madhe që më ka bërë të lumtur por që distanca, rrethanat kanë bërë që të degràdojë jo të rritet.

Duhet ta përjetosh dashurinë, duhet të ndàsh me partnerin të gjithë momentet, hàllet, pròblemet.

Kam pasur një lidhje 10-vjeçare në distancë”, Olsa Muhameti rrëfehet si  asnjëherë më parë: Nëse është dashuri toksike... - Hapur

Si dashurojnë të rinjtë sot sipas Olsës?

Janë më sipërfaqësore tani, në kohën e adoleshencës time dashurohej ndryshe, më me ndjenjë, nuk shihej sa kishe dhe mendoj që dashuria në atë kohë ishte më e vërtetë, zgjaste më shumë.

Lídhjet e para që krijoheshin atëhere kanë përfunduar në martesë, ose kanë zgjatur shumë. Sot lídhjet e para janë eksperímentale, janë sa për të krijuar atë raportin séksual, të héqësh kuriozitetin se çfarë është të bësh séks.

Çfarë mendon Olsa për dashuritë toksíke?

Nëse është një dashuri toksíke, lëre. Nëse është toksíke, nuk është dashuri. Unë nuk e toleroj këtë marrédhénie sepse vetëm të shqétéson, është një energji e harxhuar kot dhe ti démton ndjenjat e tua dhe sigurisht ke pàsoja për marrëdhëniet e tjera që do të krijosh. Olsa Muhameti paralajmëron surpriza: Nuk do ketë më 'Përputhen Prime',  por... - Gossip

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!