Mbështetja e Atdhe Xheravinës për Beatrix Ramosaj në videon e kësaj të fundit habiti jo pak.

“Forca veç përpara”, shkruante Atdheu poshtë postimit ku Beatrix tregonte se si është bullízuar që nga pjesëmarrja në Big Brother Vip.

Mirëpo sipas disa përdoruesve të rrjeteve sociale i janë kthyer kundér Atdheut, duke shprehur se ish-konkurrenti ka qenë një prej atyre që e kanë bullízuar këngëtaren.

E pas këtyre komenteve të ngjashme, Atdheu ka publikuar një video përmes së cilës është detyruar të japë edhe një shpjegim.

Atdheu shprehse e ka mbéshtetur Triksën pasi e njeh atë dhe mamanë e saj, Antigonën, duke vijuar se e pa të arsyeshme për ta mbéshtetur në këtë situatë.

Ndërkohë sa për bullízímin, Atdheu tha se kurrë në jetën e tij nuk ka ofénduar askënd dhe se nuk ka ndërmend ta bëjë një gjë të tillë.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!