‘Dramat’ e Për’puthen 2 vazhdojnë edhe jashtë, sidomos të ‘trekëndëshit’ që rrëmbeu vëmendjen maksimale sezonin e kaluar.

Pasi mbaroi Për’puthen, Mevlani dhe Ledjana nuk vazhduan më bashkë dhe sipas kësaj të fundit një nga shkàqet ishte Antonela, e cila gjithmonë e ka mohuar këtë gjë. Madje herën e fundit në emisionin.

Dy ish-konkurrentët kanë treguar nëpër intervista të ndryshme si dhe me daljet e tyre të herë pas hershme se kanë pasur një raport të mirë shoqëror.

A është apo jo e lidhur me Mevlanin? Antonela nxjerr foton e papublikuar më  parë (FOTO) – Autental

Një video e cila po bëhet shumë virale ku protagoniste kryesore është Antonela, ish konkurentja e Për’puthen 2 ka íronízuar Mevlanin.

Ajo ka patur shumë takime me Mevlanin ku mund të themi mbase dhe pëlqim por fakti që ai zgjodhi Ledjanën para asaj bëri që ta merrte ‘ínat’.

“Nuk e di se çfarë panë sytë”.

Sic duket dhe nga pamja ajo është duke shikuar emisionin dhe del në pamje Mevlani dhe thote “po Melvi po”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!