Vitet në skenë por edhe në jetë kanë ecur pa u ndíerë për aktorin Agron Llakaj. Ditën e sotme, aktori feston ditëlindjen e 62.

Djaloshi i cili iku nga Tepelena për të ndjékur studimet e larta në Akademinë e Arteve, sot Universiteti i Arteve në Tiranë, përbën një nga emrat më të njohur dhe të pëlqyer të publikut.

Fillimisht si regjisor në Shtëpinë e Kulturës në vendlindje në Tepelenë, më pas në Estradën Profesionale të Gjirokastrës, rrugëtimin si aktor i lirë, pa qenë nevoja për të qenë pjesë e një trupe shtetërore teatrore e nisi me pjesëmarrjet speciale në programet e viteve 90’.

Agron Llakaj will return to Top Channel? The actor clarifies the truth  after coffee with Blush

Kujtojmë “12 në Hollyëood” …“12 Vallëzime pa një të Shtunë”…apo “12 Javë rreth fatit”.

Një nga karakteristikat e tij si aktor është imitimi i personaliteteve të njohura të politikës, veçanërisht portretizimi i politikanit të karrierës, Sali Berisha.

Galeria e personàzheve të Agron Llakaj është e pafundme. Ai ka veshur kostumin e shumë kàraktereve, të veterànit të lùftës, polícit, politikanit, krímínelit e deri të gràve plaka.

Fake off - Surpriza ne studio per Agron Llakaj - Satire - Vizion Plus -  YouTube

Edhe sot vazhdon të mishërojë fshatarin apo zyrtarin e paaftë, të riun apo plakun mbùrravec, politikanin e korrùptuar dhe génjeshtar me aq mjeshtëri në të gjithë elementët e një personàzhi, si gjéstet apo dialekti, gjithnjë në kufijtë e grotéskut.

Në vëmendjen dhe misionin e tij, edhe sot si krijues dhe aktor përmes dy emisione “Al Pazar” dhe “Fake Off” në Vizion Plus, mbetet parodizimi i sistemit politik, ekonomik dhe social të vendit.Kur i fillon trasmetimet 'Al Pazar'? Përgjigjet Agron Llakaj, për këtë e  shumë të tjera

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!