‘’Për’Puthen’’ është një program dashurie pjesë e të cilit janë bërë prej tre sezonesh personàzhe që u fùtën të panjohur dhe dolën me shumë fansa nga aty.

Konkurréntët që arrijnë të bëhen pjesë nuk pàguhen për pjesëmarrjen e tyre përveç fitimeve të tjera që më vonë u sjell fama, me rritjen e followers-ave dhe reklamave.

Ditën e djeshme u tha se në ndryshim nga konkurréntët e tjerë, Mevlani merr rrogë mujore për të qenë pjesë e “PërPuthen”.

Në lidhje me këtë lajm ka reaguar vetë aùtorja e programit, Olsa Muhameti.

Ajo ka thënë se në “PërPuthen” nuk paguhet asnjë konkurrént.

“Lajm i rrémë. Harrojeeee, Askush nuk pàguhet në “PërPuthen””, ka shkruar Olsa në Instastory.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!