Aktorja e njohur dhe ish-konkurréntja e “Big Brother VIP” Monika Lubonja ishte e ftuar si opinioniste sot në emisionin e dashurisë “Për’puthen”.

Duke iu reféruar largimit të Çiljetës nga programi, ajo ka rréfyer edhe njëherë véshtirésitë si pasojë e divòrcit të saj nga babai i Teas.

Monika tha se është ndier e paragjýkuar nga shoqëria edhe sot e kësaj dite.

Ish konkurréntja e “Big Brother VIP” tha se kjo gjë tashmë nuk e shqétëson më dhe e réndésishme si pas saj, është të rrisësh një fëmijë të fortë.

“Unë e di çfarë do të thotë të jesh e divòrcuar. Kam pas gjithmon guxímin për t’i bërë gjërat ndryshe, për të dalë jashtë mentalitetit shqiptar. Më mirë të jesh e divòrcuar sesa e dhùnùar dhe e tradhëtuar. Unë jam ndier e gjýkuar dhe vazhdoj të ndihem e gjýkuar, kjo gjë nuk më shqétëson më. E réndésishme është të rrisësh një fëmijë të fortë”, tha Monika teksa i kërkoi Çiljetës të mos largohej nga programi.

Rikujtojmë se Monika ka rréfyer edhe në “BB VIP” për lídhjen me ish-bashkëshortin. Ajo ka zbuluar edhe përshtýpjen e parë që ai i la. Ajo ka thënë se kur e ka parë atë, ka mbetur në vend pa fjalë.

Monika Lubonja talks about divorce: I'm still prejudiced, better divorced  than betrayed – IMK – InfoMedia Kosova

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!