Fituesi i edicionit të parë të “Big Brother VIP” Ilir Shaqiri ka patur disa dalje televizive dhe intervista, ku ka treguar “prapaskénat” dhe të gjithë mendimet e përvojën e tij në formatin që zgjati plot 4 muaj.

Së fundmi, balerini ka rréfyer se si ka arritur të përbàllet me ízolímin dhe shkëpùtjen nga realiteti, duke thënë se fillimisht ka qenë shumë e vështírë, sidomos dy javët e para.

‘’Dy javët e para kanë qënë shumë të vështíra sepse ambíentími diçka e vështírë aty brenda sepse je i kufízuar mënyrat në lidhje me vetveten dhe me botën. Por thashë që nuk e kisha një pròblem të madh këtë gjë. Unë edhe gjuaj peshk, jam peshkatar, kështu që kur shkoj merrem me peshkimin’’, u shpreh ai.

Ilir Shaqiri, banori i parë i Big Brother VIP - Big Brother Vip, 5 Tetor  2021 - YouTube

Sa i përket raporteve me ish-banorët, Iliri ka zbùluar se ka ruajtur kontaktet me një pjesë të madhe të grupit që shoqërohej gjatë garës, ndërkohë që tha se me Donaldin nuk ka patur asnjë kontakt.

‘’Kam kontakte me të gjitha personàzhet që aty brenda kam pasur një relacion të mirë, të shkëlqyer. Me disa më shumë, me disa më pak, veçoj Arjolën, Meridianin, Arbëri, Arditin, Palomën, Sheilën, Valonin. Bile kemi dhe një grup Ëhats’App flasim, bisedojmë si u gdhitë, natën e mirë.

Me Donaldin nuk kemi pasur kontakt, në një fare mënyrë u vërtetua ajo që unë thashë jashtë shtëpisë ne nuk do të kemi atë që ai pretendonte, miqësia. Sepse kur aty brenda në atë lloj konteksti harmonia nuk u krijua që duhet të ishte, përveç dy javëve të fundit që ne gjetëm një dimension human me njëri-tjetrin dhe shumë mirë që ndodhi kjo gjë. Nuk kishte më që kjo lloj diversiteti dhe dívergjence të tejzgjatej sepse secili nga ne tregoi atë që ai ishte’’, tregoi Shaqiri.Ilir Shaqiri: Të ardhurat si balerin më dilnin sa për bukë, djath dhe vezë  - Big Brother Albania Vip - YouTube

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!