Sherri që ndodhi mes Mikelës dhe Arjan Konomit ka bërë që ky i fundit të pezùllohet nga programi i dashurisë “Për’Puthen”.

Konkurréntja i solli në kujtesë disa fjalë që opinionisti kishte thënë për Efin në fillimet e saj, se Efi mund të bëjë për vete edhe një homòséksual, ndërsa puntatën e kaluar e quajti “dështímin” e “Për’Puthen”.

Për këto fjalë, Konomi nisi të oféndojë Mikelën me fjalë të rénda duke e quajtur “femra e club-eve të natës”, ndërsa në shérr u pérfshi edhe Erioni.

Arjan Konomi u pezùllua për disa ditë nga emisioni, ndërsa vendin e tij do ta zërë Arjon Muça.

Ndërkohë, ditën e sotme, të gjithëve na ka bërë përshtýpje një postim i Arjan Konomit, i cili kujton me nostalgji emisionin e Alban Dudushit, i cili prej disa kohësh nuk trànsmétohet më në “Top Channel”.

Mirëpo, ajo që ka tërhéqur më shumë vëmendjen ka qenë pikërisht mbishkrimi i postimit.

 

“Para disa vitesh në Top Shoë Magazine!! Mungon sot një format i tillë si i Alban Dudushit që të shlodhte dhe të kenaqte në mbrëmje!!! @albandudushi. Nëntor 2017”– ka shkruar ai krahas videos.

Duket sikur opinionisti ka vendosur të thùmbojë programin “Për’Puthen”, duke iu referuar debàteve dhe konflíkteve të shumta që janë krijuar herë pas here.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!