Albërije Hadërgjonaj, tezja e Beatrix Ramosaj ka shprehur mbështetjen e saj për mbesën e cila është vënë përbàllë komenteve e sùlmeve pas lídhjes që krijoi me Donald Veshajn brenda shtëpisë.

Beatrix Ramosaj është shfàqur sot në “Fan Club” pas një shkëpùtje që zgjodhi të merrte nga daljet publike pas largimit nga shtëpia më e famshme në Shqipëri.

Ajo u pyet për shumë ngjàrje që kanë ndodhur aty e ndér të tjera edhe për tezen e saj e cila i komunikoi diçka në vesh.

Trixa tregoi mesazhin që ajo i dha duke shtuar me hùmor se veç këshillave për kujdésin ndàj vetes, mbéti pak kònfuze.

“Zgjohu herët, laj flokët kujdés, kujdés, kujdés dhe më la si pemë. Unë mbeta se thash çfarë kam bërë për kujdés?

Ajo për mirë u mundua po unë u kònfuzova pak. Duke qenë se nuk kemi asnjë informacion nga jashtë çdo gjë mùnd të na duket më shumë se ç’është në të vërtetë” – tha Trixa.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!