E kotë të të pyesim nëse e ke parë ndonjëherë “Big Brother VIP”, sepse e dimë që përgjigjja është PO.

Me ose pa dëshirën tënde, je ndeshur në ekran me reality show-n që është drejtuar që në fillimet e tij nga moderatorja Arbana Osmani.

I madh e i vogël njihet me termin “Vëllai i madh” apo “Shtëpia më e famshme në Shqipëri”.

Big Brother VIP (Albanian TV series) - Wikipedia

Këtë vit, “Big Brother” u rikthye pas kaq kohësh me një risi të madhe; formatin me personàzhe VIP.

Kësaj here, përfshírja e audíencës ishte akoma më e madhe duke qenë se personàzhet ishin të njohur për publikun, ndërsa kurioziteti u rrit për t’i njohur ata edhe në përditshmëri.

Duhet ta pranojmë, jo gjithmonë jemi hasur me komente të mira për reality show-n dhe personàzhet konkurréntë.

Big Brother Albania Vip - Top Channel

Nuk i numërojmë dot rastet kur teleshikuesit kanë akùzuar produksionin për padrejtësi, për mungesë trànspàrence, apo lojtarët për lojë jo të ndershme.

I shajnë gjatë gjithë ditës por sërish në mbrëmje mblídhen para ekranit për t’i parë e për t’i komentuar sërish nga e para. Urréjtje apo dashuri? E sigurt që është fíksím!

Kështu ndodh edhe me çdo banor të çdo edicioni. Gjatë garës krýqëzohet nga publiku, më vonë “duhet” dhe i ndjehet mungesa.

Përmendim këtu rastin e të ndjerës Adelaida Xhamani, vajzës bukuroshe nga Kavaja që jetoi një histori të fortë dashurie brenda shtëpisë me Bjordi Mezinin.

Paragjýkimet, oféndimet dhe krítíkat e shqiptarëve i merrni vetë me mend, ndërsa pas ndarjes së saj nga jeta, gjýkohet si një vajzë e guxímshme që jetoi ashtu siç ia tha zemra.

Pse nuk i kursejmë më shumë komentet e hídhura dhe të shohim cilësitë pozitive të çdo personi?

Pse duhet të shfrýjmë enérgji négative e komente aspak të këndshme, për persona që s’na príshin asnjë punë në jetën tonë?

I njëjti gjýq publik si Adelajdës po i bëhet tashmë edhe këngëtares Beatrix Ramosaj, për ndjenjat e saj kundrejt Donaldit.

Kur keni diçka të kéqe për të thënë, pse nuk numëroni deri në 10 para se ta nxírrni nga goja apo ta shkruani në koment? Në fund të fundit, kur nuk i duroni dot, pse vazhdoni t’i shihni akoma?

Big Brother Vip' vjen në Top Channel/ Së shpejti nisin audicionet për  banorët e shtëpisë - Top Channel

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!