Atdheu është një ndér konkurréntet me te komentuar te “Per’Puthen” të sezonit të kaluar.
 Atdheu është shume aktiv ne rrjete sociale, sidomos ne Instagram dhe së fundmi në TikTok.

Atdhe Xharravina shpeshherë di si te tërhéqë vëmendjen e mediave dhe jo vetëm me ngàcmimet apo kùnjat qe ai hédh ne rrjet.

Atdhet tërheq vëmendjen e mediave italiane, çfarë bëri këtë herë?

Por se fundmi ai ka térhéqur vëmendjen e mediave italiane te cilat kane shkruajtur për një lídhje te mùndshme mes tij dhe këngëtares italiane Maria Bove.

Me vajzën ne fjale Atdheu ka hedhur një foto pak dite me pare. Por kaq ka mjàftuar qe lajmi te marre dhëne.

Rikujtojmë se Maria është përfolur edhe me pare pre një marrédhénia me Robert Berishën, mesa duket paska dobësi për djemtë shqiptare!

Maria Bove – Abc News

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!