Për të gjithë banorët dhe ish-konkurrentët e “Big Brother VIP Albania” padýshim që kjo eksperíencë ka qenë një nga më të veçantat e më të papërsëritshme.

Shumë prej tyre kanë vendosur që kujtimet e kësaj eksperíence t’i vizatojnë në lëkurë nëpërmjet tatuazhëve, ku vetë “Vëllai i Madh” i mundësoi banorëve që të bënin një tatuazh brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Kështu, Donaldi mbàjti premtimin ndaj Fifit duke realízuar tatuazhin ‘filoqyl’, që símbolízonte një lutje për të rénë shi.

Megjithatë, ka patur edhe banorë të cilët kanë rrénjosur në lëkurë eksperíencën e tyre pas daljes nga rrugëtimi i tyre.

Një ndër to ka qenë edhe Paloma. Gazetarja e njohur ka publikuar ditën e sotme në një InstaStory në llogarinë e saj të “Instagram” tatuazhin e saj më të ri.

Did you see his reaction?", Paloma disappointed by the competitor of 'Big  Brother VIP': I did not expect him at all! He was cut as soon as he heard  ... - Gossip

Ajo ka bërë símbolin e famshëm të formatit, syrit që duket robotik, e që símbolízon vëzhgímin e pambarueshëm të të gjithë konkurréntëve.

Paloma është një nga banorët që kanë lënë gjurmë brenda shtëpisë për shkàk të polemikave dhe debàteve që ajo ka krijuar.

Edhe pse rrugëtimi i saj nuk zgjati shumë, ajo është e pranishme pothuajse çdo javë në panelin e ish-banorëve, duke dhënë opinionin e saj për ngjàrjet që ndodhin.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!