Së fundmi, një nga gjërat më të diskutuara në mediat rozë ka qenë marrédhénia e Beatrix dhe Donald që duket se i kanë dhënë fùnd lídhjes së tyre, pak pas përfundimit të “Big Brother VIP”.

Ndërkohë që asnjëri prej tyre nuk ka folur lídhur me ndàrjen, Beatrix ka lënë “një sinjal”, duke i bërë ‘like’ një postimi kundra bashkimit të dyshes, duke përmendur présíonín dhe mungesën e respektit që i është bërë këngëtares sipas tyre.

Mos u kthe Trix!

Kam lexuar diku që duhet t’i besosh njerëzve kur e tregojnë se kush janë. Ne të vérbuar nga shpresa e iluzioni nuk e bëjmë. Mbýsim veten në círqe mendore justífíkímesh, duke e bërë njeriun që kemi përbàllë të jetë ai që duam ne, e jo ai që është realisht.

Po lexoj présion mbí këtë vajzë që të kthehet. Si të kthehet Beatrix te një njeri që nuk e respektoi në asnjë moment, ndërsa dikë tjetër nuk harroi ta respektonte edhe në momente të vështíra?

Si të kthéhet Beatrix pas gjithë urréjtjes që mori për shkàk të tij. E më pas pas héshtjés dhe ínjorímit publik e mes miqsh?

Si të kthéhet pas lumturisë së parashutave?

Si të kthéhet pas nénvlerésimit të ndjenjave?

Si të kthéhet te një njeri që nuk i kupton gabímet…

Si të kthehet te një njeri që ka të shenjtë çdo gjë veç saj…

Si të kthehet në një rreth vicíoz gabímesh e pendimi…

Si të kthehet aty ku ka réndësi vetëm ndiejna e dikujt tjetër… Të qëndrojë gjithë jetën me zemër në dorë…

Mos u kthe Trix… Thonë që pranojmë dashurinë që mendojmë se meritojmë, e ti mos u kthe, se nuk e meriton këtë dashuri…E në të dashtë të do gabim…

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!