Dihet tashmë se Mevlani dhe Arjani përtej raportit në studio si konkurrént dhe opinionist janë edhe miq jashtë.

Duke u folur përsëri për vonesën e Mevlanit në takim me Rrushen, të cilën Mevlani tregoi se i kishte treguar stafit, Arjani po i shpjegonte se pse shkojnë takimet keq kur niset vonë dhe Mevlani u nérvòzua duke i thënë se ai është me kéq dhe ta mbýllë temën.

Mevlani me Rrushen kanë dal puntata më parë, por kjo pjesë vazhdon e përmendet.

Largimi i Mevlanit nga Përputhen, Arjan Konomi nuk mban dot lotët - Gazeta  Express

Pjesë nga biseda:

Arjani: Kur vonohesh, nis me negàtivitet dhe krijon një akùmulim te personi që mërzítet dhe merr një rrjédhë jo të bukur dhe çdo gjë merret kéq, edhe batutat.

Mevlani: Po pse bën një vonesë të vogël do e kthejmë gjithmonë te kjo?

Arjani: Po nuk e kishe takimin me një shokë të ngùshtë, dikush të prét me shumë kënaqësi e ti e lé të présë, normalisht nuk shkon biseda , nuk nis mirë edhe unë te isha.

Ka fjetur me njërën nga vajzat e 'Përputhe - Syri Kosova | Lajmi i fundit

Mevlani: Ti je më kéq se puna ime, po besoj se është më e mira ta mbyllim këtë temë.

Arjani: Mirë dakord.

Mevlani: Po e bën shumë të ekzàgjeruar punën e vonesës, po e vë shumë në dukje ngéle duke thënë të njëjtën gjë. E mbyllim me kaq.

Arjani: Mirë. Po po vajte vonë prap unë prap do e them. Je në névrik e sipër.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!