Duke qenë se ditën e sotme hyjmë në muajin e dashurisë, banorët e “Big Brother VIP” janë ftuar të ndàjnë me njëri-tjetrin historitë e tyre të dashurisë.

Takimet më të bukura, më të síkletshme, momentet që i kanë lumturuar dhe ato që i kanë thýer zemrën.

Edhe Donaldi ka ndarë një nga historitë e tij të para, gjatë periudhës së adoleshencës.

"Isha xheloz i sëmurë!" Donaldi tregon si përfundoi

Aktori tregoi se gjatë kohës së gjimnazit ishte dashuruar me një vajzë, e cila ishte në lídhje dashurie me dikë tjetër, por e la atë për Donaldin dhe u lídhën bashkë.

Madje, në një moment ai rréfeu se atë e ndiqte një person me makinë dhe kur ky e vuri re u pérlesh me të, por që personi në fjalë e denoncoi në políci.

“Më dénoncoi, por nuk ishte diçka serioze, dhashë deklaratën time dhe aq. Por kam qenë shumë xhéloz, i sémurë fare.”, tha Donaldi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!