Natën e kaluar, në ‘PRIME’-n e “Big Brother VIP Albania” pati një spektakël shumë dínamík e intensiv, ku diskutimet dhe bisedat kanë vazhduar edhe në përfundim të mbrëmjes me tone të qeta.

Kështu, gjatë darkës së banorëve, Iliri ka diskutuar me Einxhel një situatë sa i përket Donaldit, ku Iliri tha se mund t’i kishte thënë Donaldit një përgjigjje që mund ta dérrmònte.

Iliri kujtoi momentin kur Donaldi e pyeti se si është ndjerë kur ka tràdhtuàr gruan, ndërsa tha se dëshironte t’ia kthente përgjigjen bazuar në marrédhénien e tij me Bora Zemanin, e më pas lídhjen me Beatrix pas një kohe të shkurtër.

“Kur janë hapur temat që vëllai i madh na dha pasi erdhi Antonela, më tha si u ndjeve kur tràdhtove gruan. Ndoshta nuk ishte aq e réndë sa ajo që tha ai por unë do e píckoja shumë fort. Është gjëja më e rëndë që unë i kam kursyer atij, se unë e kisha gati një shprehje, ose një përgjigje. Gjithsesi unë do ta píckoja shumë fort po t’i kujtoja një moment që ka jetuar këtu e pas dy javëve ka bërë një gjë tjetër, do e dérrmoja.”- tha ai.

“Nuk ia ka përmendur askush.”- u përgjigj Einxhel.

“Unë që them që personat nga jashtë nuk duhen përdorur në asnjë moment, ai është i pari që e përdori.”- përmbylli Iliri.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!