Ilir Shaqiri është një nga konkurréntët më të fortë në shtëpinë e “Big Brother Albania VIP”, i cili na ka emocíonuar herë pas here me takimet e tij me vajzën, apo gruan e tij Emanuelën.

Ndërkohë, ditën e sotme, bashkëshortja e tij ka qenë e ftùar në emisionin “Shqipëria Live”, ku ka ndàrë disa të pathëna lídhur me qëndrimin dhe mendimet e saj për eksperiencën e Ilirit në shtëpinë më të famshmë në Shqipëri.

E pyetur se çfarë ishte ajo gjë ë Emanuela ka zbùluar për Ilirin gjatë rrugëtimit të tij, që nuk e kishte ditur më parë, ajo është shprehur se i ka bërë shumë përshtýpje qetësia e tij.

Ja si ka reaguar gruaja e Ilir Shaqirit pas rrëfi - Syri | Lajmi i fundit

Ajo tha se nuk e dinte që Iliri gëzonte një qetësi kaq të madhe edhe në momentet e vështíra. Emanuela shtòi gjithashtu se i pëlqente shumë loja e tij, duke treguar gjàkftohtësi dhe inteligjencë në çdo situatë.

“Kam zbùluar që mund të ruajë një qetësi të jashtëzakonshme në situata shumë të vështíra. Mendoja dhe prísja që do të ishte më ímpulsív apo më nérvoz. Por përkundrazi, kam zbùluar një qetësi shumë të madhe.

Reàgimi i tij më ka pëlqyer shumë sepse ka arritur t’i përbàllojë gjërat me një inteligjencë që askush nuk e dinte që e kishte në të tilla përmasa.”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!