Einxhel dhe Donald janë përplasur ashpër me njëri-tjetrin. Fillimisht u shfaq në klip duke folur për Donaldin, i cili sipas saj njihet vetëm nga Bora Zemani.

Ajo foli edhe për Romeon, i cili njihet sipas saj po ashtu nga Jonida Maliqi.

Einxhel i quajti djemtë “çuna Al Pazari”. Donaldi e konsideroi Einxhelin të ulët.

Donald: Jam e shokuar nga Einxhel.

Einxhel: Edhe ato për mua që kam pas lidhje jashtë që e kam për bíxhoz.

Donald: Kush je ti që fut mua dhe vëllai im, kush je ti.

What happened between them? Strong debate between Donald and Angel, the resident surprises with what she says: Do we want to talk about our history abroad? - Gossip

Einxhel: Po ti që ke thënë për mua…

Donald: Ta them unë kush je ti, ma thuaj çfarë kam përdorur, të kam parë të ulët. Të flasësh ti për mua dhe vëllanë tim. Kujdes kur hap gojën, se kam marrë përgjegjësi se sa kam mbajtur një fletë në dorë.

Einxhel: Që në momentin e parë.

Donald: Ato fjalë janë shumë të rënda. je shumë e ulët, të kam qëndruar afër se kam menduar për Dagzin, por je shumë e ulët.

Einxhel: Unë nuk jam njeri që qaj kot.

Donald: Ti po analizon të kaluarën time, po gjykon mua për zgjedhjet e mia, po analizon histori që kam pasur dhe po nxjerr vrer për mua, çfarë të vrau kaq shumë. je 32 vjeç, çfarë ke bërë për jetën deri tani e dashur, a mund ta di?!

Donald: Në momentin që i thua këto po je.

Einxhel: Unë kam punuar pa fund.

Donald: Hë pra më thuaj.

Einxhel: Ti je i bërë i famshëm prej të dashurës tënde dhe personazh portalesh.

Donald: Kam bërë gjëra të tjera veç asaj.

Einxhel: Juve më hoqët nga puna, kur unë bëra aksídent, kam dokumentet, të gjitha. Mos të tregojë Donaldi historitë e mia.

Donald: Unë kam pasur një bashkëpunim dhe më ka rezultuar se ka qenë një gabim zgjedhja e saj, se historitë kanë qenë të ngjashme. Unë kam disiplinë pune.

Einxhel: Ti ke 0 disiplinë pune.

Donald: Einxhel ishte një njeri jo korrekt, një ditë të bukur pune pasi kjo u bë se nuk vinte nga hiçi, ajo rrinte shumë natën dhe thoshte si t’ja bëj unë që mos të jem në mëngjes. Më pas më dërgoi një foto pasqyre të thyer duke më thënë se kishte bërë aksídent.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!