Të martën mbrëma, gjatë emisionit prime të “Big Brother VIP”, produksioni trànsmetoi një klip që agràvoi marrédhénien mes Donaldit dhe Einxhelit, sapo ata kishin nisur të bënin paqe me njëri-tjetrin.

Në klip u trànsmetuan fjalët e Einxhel për Donaldin, e cila shprehej se si ai, ashtu edhe vëllai i tij binjak Romeo, ishin bërë të famshëm për publikun shqiptar nga të dashurat e tyre, Bora Zemani dhe Jonida Maliqi.

Kjo deklaratë nuk u prit aspak mirë nga Donaldi, i cili i prekur e quajti Einxhelin femër të ulët, ndërsa debati u nxeh më shumë kur gjatë përbàlljes Einxhel tregoi se Donaldi dhe Romeo e kishin héqur nga puna ditën që ajo kishte bërë aksídent, duke mos i dhénë pàgën që i takonte.

Këto fjalë u mohuan nga Donaldi dhe bashkëpunëtorë të tjerë të emisionit në rrjete sociale në ditët që pasuan, ndërsa Einxhel brenda shtëpisë nuk i ka ndalur akùzat ndàj Donaldit.

Ajo është shprehur se aktori shtiret, pasi në jetën reale nuk është kaq i ndjeshëm sa po e sheh publiku në “Big Brother VIP”.

“Unë e kam thënë për atë njeri që ai është fàllco për gjërat që bën dhe që thotë. Ai po shtíret më njerëzit duke qënë ai personi që préket shumë se në jetën jashtë nuk më është dukur aspak ashtu. Kur kam hyrë këtu brenda i kam thënë që nuk e kam prítur që ti të jesh kaq emocíonal dhe kaq i ndjéshëm”, u shpreh Einxhel.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!