Ester Bylyku, prezantuese e “Glamour Zone” në RTV Ora ka përgénjeshtrùar deklaratat e Einxhel Shkirës.

Einxhel po tregonte se ka punuar te RTV Ora, por Ester hedh dy IsnatStory duke e përgénjeshtrùar.https://www.photojoiner.net/image/YHCbnzmr

“Mashtrím! Ske punuar asnje ore tek RTV Ora. Kjo s’është në térezi. Kam 9 vjet unë aty përditë, s’të kam parë një herë! Mos génje”,- ka shkruar Esteri.

Po ka pasur dhe njerëz që e kanë mbéshtetur Einxhelin.

Mikesha e Einxhelit ka qenë te “Shqipëria Live”.

Sipas saj, Einxhel u hoq nga puna nga vëllezërit Veshaj, për shkàk se nuk mbërriti në kohë për xhírímet e emisionit, ndërkohë që nuk mori asnjë përgjigje nga djemtë.

 

Ajo tregoi se pasqyra e godíti në anën e djathtë të syrit dhe nuk mùnd të largoheshin dot nga vendi i ngjàrjes para se të vinte polícia.

“Duke qenë se e pësoi aksídentin në anën e djathtë, Einxhel ishte pasagjere. Xhami ishte i hapur dhe pasqyra e godíti në anën e djathtë të syrit. As unë as Einxhel nuk duhet të largoheshim nga vendngjàrja dhe u ndjéva kéq se duhet ta çoja në xhiíime.

Tha se ka pësuar një aksídent, nuk mori përgjigje. U mùndua të kontakt me ta, pavàrësisht se po i shfàqej një hémàtomë pranë syrit, por nuk duhet të largohej derisa të vinte polícia”, tregoi ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!