Donaldi dhe Einxheli mbrëmjen e kaluar kanë tepruar edhe një herë duke përmendur persona të tretë dhe duke akuzuar njëri-tjetrin për gjëra mjaft të forta.

U rikthye edhe një herë tema e bashkëpunimit të tyre në një stacion tjetër televiziv.

Einxhel ankohet se ai nuk ka marrë pagën nga Donaldi, i cili e ka ftuar në një emision.

“Nuk të vjen turp që génjen? Pse génjen? Mos përmend sponsorë, që m’i ke premtuar dhe nuk i ke arritur.

Si arrin të flesh gjumë? Uroj vërtet të fitosh këtë Big Brother, sepse do lash bòrxhet që u ke njerëzve”.

“Kjo ngjàrje ka lénduar familjen time. Unë ndoqa ëndrrën e këtij djali, që më la në bàltë dhe nuk më dha pàgën për punën që unë kam bërë. E kam merituar, sepse kam shkuar në punë”.

Donaldi réfuzoi të gjitha fjalitë e Einxhelit.

“Ti po gënjen. Unë nuk i kam borxh askujt, madje kam ndihmuar njerëz duke i marrë në emision”.

Këtë debàt e mbylli në fund Arbana, duke thënë se askush nuk mund ta dijë se kush po génjen dhe kush po thotë të vërtetën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!