Po, siç e lexuat! Einxhel Shkira është konkurréntja e nomínuar më shumë në historinë e “Big Brother” në të gjithë botën, në këtë format.

Gjatë rrugëtimit të saj, ajo ka dalë 19 herë në nomínim duke lénë pas kështu edhe një emër të famshëm të “Big Brother America”, Janelle Pierzina, e cila ka qenë në nomínim 12 herë.

Në puntatën e kaluar, Einxhel i tregoi Arbanës se kishte bërë të gjitha përllogaritjet dhe kishte dalë në përfundimin që kishte qenë 19 herë e nomínuar në këtë format.

Në njërin prej rasteve, ajo u eleminua nga shtëpia por i rifut me biletën e kthimit.

Karakteri i saj i fortë e luftarak është ai që ka rénë më shumë në sy gjatë rrugëtimit të Einxhel Shkirës, teksa së fundmi ajo pati edhe një aksident ku theu krahun.

Kjo ia bëri më të vështirë lojën, por nuk e péngoi Einxhelin të rikthehej dhe të konkùrronte me banorët e tjerë, duke u shpàllur finaliste e duke qëndruar deri në ditën e fundit.

Einxhel Shkira pranon për herë të parë lidhjen me reperin e njohur? (VIDEO) - Albeu.com

Rikujtojmë se Einxhel Shkirës i është plotësuar dëshira e saj më e madhe nga “Vëllai i Madh”.

Ajo do të jetë moderatore e emisionit të saj televiziv ku me ndihmën e fondacionit “Dritan Hoxha” do të ndihmojë të gjitha vajzat apo gratë në pamundësi ekonomike të shkollohen dhe të bëhen të pavàrura.

Ka shumë fëmijë që janë rritur me një prind"! Einxhel Shkira: Dua të bëhem nënë edhe nëse nuk do martohem - Lifestyle

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!