Kònflíkti i Donald Veshaj dhe Einxhel Shkira është diskutuar gjatë si brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, ashtu edhe në publik, apo nga vetë personat e përfshírë në kònflíkt.

Një nga këto ka qenë dhe pikërisht regjisori i “Binjakët Show”, spektaklit në të cilën Donaldi dhe Einxhel kanë bashkëpunuar për një kohë të shkurtër.

https://www.photojoiner.net/image/hcQTyHZ3

Romeo Veshaj ka ripostuar një ‘story’ të Kreshnik Saraçit, i cili është shprehur se arsyeja pse janë shkëpùtur marrédhéniet profesionale me Einxhel ka qenë mungesa e korréktësisë në orare nga ana e saj.

“Kam qenë regjisor i ‘Binjakët Show’. Për sa i përket debàtit të mbrëmshëm midis Donaldit dhe Einxhel në ‘Big Brother Albania VIP’, ndjej detyrimin të mbàj një qëndrim për të mirën e asaj që jo gjithë çfarë thuhet duhet përtýpur! Einxhel nuk ka qenë korrekte me oraret! Kjo ishte arsyeja e shkëpùtjes së bashkëpunimit.”- ka sqaruar ai.

Nga ana tjetër, ka reàguar edhe Sara Gjordeni, e cila ishte gjithashtu ajo që ka bashkëpunuar me Donaldin dhe Romeon në emisionin e tyre.

Ajo akùzoi Einxhel për màshtrím, duke thënë se e gjithë familja e Donaldit është treguar korrékte, ndërkohë që Einxhel, sipas saj, kudo që ka punuar ka krijuar konflíkte, shérre dhe shumë pakënaqësi.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!