Finalistët e “Big Brother VIP” tashmë drejt fundit të izòlimit të tyre, kanë diskutuar mbrëmjen e djeshme për lídhjet e tyre romantike.

Lídhur më këtë gjë, Donaldi u shpreh se beson që lídhja funksionon më shumë kur një nga personat në çift nuk është i njohur, edhe pse dy romancat e tij të fundit janë me vajza të famshme për publikun shqiptar.

Nga ana tjetër, Einxhel tha do të donte që të fliste sa më shumë për njeriun që dëshiron, ndàj kjo gjë do të ishte shumë sfíduese për të.

BISEDA E BANORËVE

Donald: Kur janë të dy personat e njohur është më shumë problem. Unë mendoj se funksionon më shumë një lídhje kur një nga personat në cift është i njohur dhe tjetrin se di askush.

Einxhel: Prap është peshë e réndë për personin që është i famshëm që të mbàjë larg profile personin tjetër dhe të mos e manifestojë kurrë në sy të njerëzve se sa i lumtur dhe i dashuruar është me personin e vet.

Donald: E réndésishme është ta kuptojë ai sa e dashuruar është kjo apo ky.

Einxhel: Por mua më jep ngàrkesë të madhe.

Donald: Nëse vajza është e njohur dhe ai jo, e réndésishme është që ai ta kuptojë që kjo e do.

Einxhel: Por është véshtirë që të jemi këtu në tavolinë dhe unë nuk them dot asgjë për njeriun që dua.

Beniada: Nuk ke pse të flasësh.

Donald: Kur ti nuk do ta bësh publike, kjo nuk ndikon te lumturia.

Einxhel: Dhe unë kam të drejtë ta bërtàs që jam e dashuruar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!