Donald Veshaj dhe Beatrix Ramosaj ishin një ndër çiftet e krijuara brenda shtëpisë së “Big Brother VIP”.

Së fundmi, me daljen e Beatrix, Donaldi ka folur për të, duke treguar disa detaje që nuk i kishte ndàrë më parë.

“Në qershor isha diku ku kishte shumë salla montàzhi dhe Trixa ishte diku aty. E njihja kush ishte por nuk ishim përshëndetur ose nuk kishim marrëdhënie shoqërore. Ishte me disa të tjerë para kompjuterit dhe unë jam fùtur për të marrë çàkmàkun dhe bëj një bàtutë si ato të miat. Dhe Trixa ishte e vetmja që nuk e ktheu kokën. Jam fut te Instagrami i saj dhe e kam parë. Ajo nuk e di këtë”- tregoi Donaldi.

Aktori i humorit shtoi se i mungon shumë përkushtimi i Beatrix brenda shtëpisë.

“Kur erdhi këtu më pëlqeu se është shumë vajzë e bukur. Më dukej sikur të dy ishim dy PiterPan-a. Ajo çohej, kërcente, këndonte rreth e rreth gjithë kohës, thoja “Uu sa enérgjíke”. Më ka bërë përshtýpje historia që ajo ka treguar për një lídhje që ajo ka patur, kuptova dhe për karàkterin e vet. Doja ta kisha atë gjënë sepse e di që është njeri e përkushtuar.

Te dhoma e dënimit kur kemi qenë të gjithë bashkë dhe kjo kishte ftohtë. Unë i hodha një batanije dhe sikur e përqafova pak. Dhe te ai përqafimi ndjeva një si kshu, ndjenjë limoni thash “Ta shtrýdh një herë”. Aty nisi pëlqimi.”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!