Beatrix ishte e ftuar sot në “Fan Club Big Brother VIP Albania”, ku sqaroi shumë nga dinamikat e krijuara gjatë rrugëtimit të saj në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Padyshim që situata më e komentuar ka qenë lídhja e saj me Donald Veshaj. E pyetur se kur e kuptoi që nisi ndjénja për të, ajo u përgjigj:

“Jam afruar më shumë me Semin dhe Donaldin. Pas daljes së Semit banorët e tjerë po na ngàcmonin shumë dhe ajo gjëja ishte shumë e síkletshme në fillim. Por që e kisha qejf.”

They made our brains buttermilk”, residents talk about the Donald-Beatrix  couple: They found each other and made them nauseous – IMK – InfoMedia  Kosova

Ajo foli gjithashtu për krijimin e këngës së saj të titulluar “Faj” dhe mënyrën se si e priti momentin që banorët e dëgjuan për herë të parë.

“Po më ka marrë malli shumë për Donaldin. Emocíonohem shumë kur edhe atë e merrë malli. U emocíonova shumë kur ai dëgjoi këngën. Kur kam krijuar këngën kam qenë shumë e mpirë. Kur isha në studio kisha një lirshmëri tjetër. E kemi shkruajtur këngën, por asnjëherë nuk ka qenë e planífíkuar.

Fraza që e kam më shumë përzemër në këngë është “Ne kuptoheshim me sy”. Duke qënë gjithë kohës nén présionin e kamerave dhe nga pamundësia për të folur kuptoheshim shumë mirë të dy.”- tha ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!