Dy ditë më parë ndodhi një debàt i àshpër në spektakël, mes Donaldit dhe Einxhelit.

Pas zénkés së ditës së marte në “Big Brother Vip”, ka reàguar babai i moderatores.

Përmes një shkrimi në Facebook, ai kërkuar nga televizioni në fjalë që të publikojnë kontratën e firmosur nga të dyja palët si dhe dëshmínë që ajo është pàguar për kohën sa ka qenë pjesë e emisionit “Binjakët”.

Reagon babai i Einxhel Shkirës pas debatit që Donaldi pati me vajzën e tij

Ai ka shkruar, “ Televizioni të publikoj kontratën e punës që kanë firmosur të dy palët, me të gjitha kushtet që ajo përmbàn dhe rolin e saj. Gjithashtu oraret, kërkesat dhe pàgën e punës.

Einxhel u shpreh gjatë spektaklit se në kohën kur kishte punuar me dy vëllezërit për emisionin “Binjakët”, ata nuk e kishin pàguar për punën që ajo kishte bërë, as atë dhe as aktoren Marjana Kondi.

Madje edhe Arjola pas spektaklit e pyet vetë Donaldin nëse e kishte pàguar, dhe kjo gjë rezultoi të ishte ashtu siç tha Einxhel, që nuk e kishte pàguar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!