Mbrëmjen e djeshme dy opinionistët e spéktaklit më në zé të momentit “Big Brother Vip” i janë bashkuar banorëve të tjerë duke darkuar dhe diskutuar së bashku me ta.

Hyrja e Arbërit dhe Balinës ngjallën shumë diskutime edhe pas ikjes së tyre.

Teksa të gjithë i kanë zénë éthet e finales e cila është mjàft pranë, Einxhel teksa bisedonte me banorët e tjerë u shpreh se finalen dëshiron me patjetër ta përjetojë dhe nuk do asesi ta ndjékë atë nga shtëpia. Ajo është shprehur se:

Gota News Albania - Dalja dhe rikthimi i Einxhel ishte e planifikuar/  Ish-fituesi i Big Brother publikon mesazhet (Foto)

“Unë e kam thënë që kur Arjola ka dalur dhe na u shtùa një 15-tshe që më mirë të na kishin shtùar një finalist se sa një 15-tshe 100.000 euroshit. Dua të jem me 18 shkurt, ta pérjétoj si spéktakél, nuk dua ta pérjetoj si spéktaktore, ta shikoj as nga studio as nga shtëpia. Përderisa kam arritur deri këtu përse mos ta pérjétoj edhe atë natë, jam e sigurt që pròduksíoni, “Vëllai i Madh” për atë natë kanë rezérvuar qershinë mbí tortë dhe dua të jem te ajo gjëja, kam dëshirë të jem me ose pa 10-mijshen. Dhe sikur të jem e pesta apo e gjashta, apo edhe sikur të jetë ‘hajd se po e fusim edhe këtë’ kam ardhur deri këtu, përse të mos rri edhe ato 3 ditë. “

Rikujtojmë se Einxhel Shkirës i është plòtësuar dëshira e saj më e madhe nga “Vëllai i Madh”.

Ajo do të jetë moderatore e emisionit të saj televiziv ku me ndihmën e fondacionit “Dritan Hoxha” do të ndihmojë të gjitha vajzat apo gratë në pamùndësi ekonomike të shkollohen dhe të bëhen të pavarura.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!