Tashmë, edicioni “Big Brother VIP Albania” është shumë pranë finales, e rrjédhimisht rrethi ngùshtésohet, ndërkohë që në shtëpi ngélen vetëm banorët e fortë e prétendénte për fitore.

Kjo gjë bën që të nxíten diskutime midis konkurréntëve lídhur me parashikimet e tyre për elímínímet e të premtes.

Kështu, Monika dhe Iliri, të vetmit banorë që i kanë shpëtuar televotimit, kanë diskutuar mbí banoret që mùnd të largohen nga shtëpia. Ata fillimisht thanë se présin që Donaldi të jetë në finale, ndërkohë që kanë komentuar edhe qëndrimin e Beniadës në shtëpi.

Beniada flet për operacionin plastik të Beatrix - Big Brother Albania Vip -  YouTube

Iliri ka komentuar rrugëtimin e modeles së njohur në shtëpi, duke thënë se ajo luan për vete.

“Beniadës për shkàk të ‘O parfum parfumit’, i ka mbaruar parfumi. Mirëpo ja që njerëzit parfum duan, të parfumosen.

Megjithëse dhe unë mendoj që, që në tetor kjo gjë ka qenë, s’ka dhënë gjë tjetër.

Beniada i ngaterron emrin Elhaidit - Big Brother Albania Vip - YouTube

Kjo, dhe një rast që mbronte shoqen e saj në një mënyrë ndryshe nga ajo qe kishte dal pak me parë.”- tha balerini i mbështetur nga Monika.

“Ajo po luan për vete. Loja është loja, miqësia është miqësi, motra është motra dhe vëllai është vëllai.”-ka përmbyllur Iliri.

Ata diskutuan se lidhur me elímínímin të rrezíkuarat janë Einxhel dhe Beniada, ose Einxhel dhe Arjola.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!