Mbrëmjen e djeshme, në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, erdhën dy opinionistët e “Big Brother VIP Albania”, Balina dhe Arbri.

Ata u futën në shtëpi si rrjédhojë e një propòzimi që iu bë banorëve për të bërë vizita me miq e të afërm, në këmbim të uljes së parave në çmimin e madh.

Gjatë një darke me tavolinën të mbushur plot me ushqime, banorët dhe opinionistët kanë diskutuar me njëri-tjetrin.

Balina në shtëpinë e BB VIP, flet me Einxhel për Beniadën: Je xheloze më  duket - Lifestyle

Balina ka folur sërish me Einxhelin, ku është shprehur se moderatorja mund të jetë xhéloze ndàj màrrédhénies që Beniada ka me Donaldin.

Ajo gjithashtu shtòn se në raportin e tyre, Beniada ka dhënë më shumë se Einxheli.

Balina: Je xhéloze më duket. Nuk e kuptoj se çfarë të péngon që Beniada të ketë një marrédhénie shumë të mirë me Donaldin?

Balina dhe Einxhel debatojnë rëndë! - Bota Sot

Të them të drejtën në marrédhénien tuaj, ndonëse ti nuk ke vénë njeri përpara Beniadës, në raportin midis ju të dyjave mua më duket sikur Beniada jep më shumë”.

Balina ndalet edhe tek présioni që Einxhel i ka ushtruar Beniadës, duke u shprehur se nuk e ka favòrizuar lojën e modeles.

Sipas opinionistes, ky debàt rrezíkonte ta vizatonte Beniadën si një lojtare më të dòbët nga seç është.

Balina: Situatën, pas kònflíktít që pate me Donaldin, mënyrën se si ti reàgove ndàj Beniadës dhe présíonít që i ùshtrùat Beniadës këtu në përgjithësi, unë mendoj që nuk e favorizonte lojën e Beniadës.

Përkundrazi, rrezíkonte ta vizatonte Beniadën si një lojtare më të dòbët nga se ajo në të vërtet është.

Dhe kjo është që ta pénalízosh lojën e atij njeriut që ti në fakt e do të fortë. Këtu jeni të gjithë lojtar që lùftoni për të arritur çmimin.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!