Banoret kane marre sot lajmin se finalja do te shtyhet deri ne 18 shkurt, reàgimi nuk ka qene mjaft i mire pas këtij lajmi.

Por Meridiani ka hapur zarfin e dyte, ku thuhet se çdo finalist do te marre 10.000 euro.

Banoret fillimisht janë stepur dhe Arbana u ka dhénë kohe 3 dite për te vendosur nëse do t’a vazhdojnë qëndrimin apo jo.

Arjola ka qene e para qe është shprehur se pranon, ndërkohe dhe Einxhel shprehet se e priste.

Iliri ka thëne se nuk e ka te thjeshte por gjerat i çon ne fund gjithsesi është i stépur për shkàk te familjes.

Gjithashtu banoret janë lajmëruar se gjate ditëve ne vijim ata do te lajmërohen edhe për reàgimet e tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!