Beatrix dhe Donald duken gjithnjë e më shumë si një çift i vërtetë në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Ata kanë patur momente shumë të bukura, debàte, si dhe zénka të paprítura, në dukje qesharake.

Pasditen e sotme, shtëpia e “Big Brother VIP Albania” u kthye në një fermë, pasi në ambientet e shtëpisë u bashkuan disa kafshë, në kuadër të provës javore.

Por një qinj, u bë “mollë sherri” mes çiftit, pasi sipas Beatrix, Donaldi ia mori dhe vazhdoi “spektaklin e tij”.

Ky i fundit e quajti llasticë, duje u larguar nga dhoma ku ishin duke diskutuar, dhe duke bërë që ajo të përlotej.

Këngëtarja, e përlòtur dhe e revòltuar, ua tregoi edhe banorëve arsyen, mirëpo atyre iu duk ‘funny’ si situatë, duke shkaktuar të qeshura në shtëpi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!