Nëse i hedh një sy profilit zyrtar të Top Channel-it në Youtube, kupton se programi më i dashur për shqiptarët është “Portokallia”.

Kjo vlen sidomos për emigrantët, të cilët e shohin humorin e aktorëve profesionistë me shumë nostàlgji.

Pròblemi është se ky program nuk funksionon më në variantin “cabaret show”, pra me ndërthùrjen e elementeve si aktrimi, kërcimi dhe muzika në një ambíent që ngjàn mjàft i prékshëm për sytë e publikut.

A po ideon një spektakel te ri humori? Altin Basha tregon arsyen e largimit nga “Portokallia” - YouTube

Me largimin e Ben Blushit si drejtor i Top Channel-it, në zyrat e Kasharit prítet të rikthéhet regjisori Altin Basha, i cili duket se do të zévendésojë “Portokallinë” me një projekt të ri televiziv.

Salsano Rrapi do të jetë prezantues i këtij programi të ri me regjisor Altin Bashën.

Ky i fundit do t’i bëjë një ftesë Xhemi Shehut për t’u rikthýer si prezantuese me Salsanon.

A po ideon një spektakël të ri humori? Altin Basha tregon arsyen e largimit nga “Portokallia” - TiranaNews

Lajm mjàft befàsues, duke marrë parasysh faktin se Altin Basha vjen pas një déshtími në “ABC News”, ku mori përsipër dizenjimin e “Kosheres”.

Nuk e dimë se sa shqiptarë kanë informacion nëse ky program humoristik ka ekzistuar apo jo në Shqipëri, sepse jehona e tij ka qenë thuajse zero.

Dihet vetëm se aty ka qenë aktor Bes Kallaku.

Kosherja, cikli i ri i humorit”, Bes Kallaku flet për rikthimin: Më kishte marrë malli për 'Gjinin' dhe publikun – Abc News

Pas largimit nga Top Channel, regjisori Basha mori pozicionin e drejtorit të Teatrit Eksperímental në vend të Kiço Londos, ku hòqi shumicën e aktorëve nga puna në teatër.

Aktualisht ai punon si profesor në Akademinë e Arteve të Bukura.

Salsano Rrapi, ndërkohë, dihet se ka një marrédhénie të shkëlqyer me Xhemi Shehun dhe nuk diskutohet se do të jenë një dyshe e paparë në skénë.

Zyrtare/ Altin Basha ikën nga Portokalli; mësohet regjisori që e zëvendëson! – Revista Bordo

Gjithmonë kanë funksionuar, sepse janë edhe miq të ngushtë.

Mbetet për t’u parë se cila do të jetë formula e këtij programi të ri në median më të madhe në Shqipëri.

Një mëdyshje e madhe shkon për praninë (ose jo) të aktorëve të trupës së “Portokallisë”.

Altin Basha flet për arsyet e largimit nga 'Portokalli' pas 17 vitesh - TV Mania

Ata janë ndër njerëzit më të paguar në Top Channel, por njëkohësisht edhe ndër më të vështírët për t’u menaxhuar në televizion.

Një dilemë e madhe është edhe Flor Binaj, një gjigant i skénës i cili gëzon një mbéshtétje të madhe në publik, por asnjëherë nuk ka marrë përsipër të bëjë një gjë të tijën.

Me mbylljen e pritshme të “Portokallisë”, ndoshta do ta shohim në një variant tjetër. Présim me kérshéri.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!