Arsimi, konkurrént i “Për’Puthen 2” bëri bujë, sepse deklaroi që në hyrje të tij se ishte i divòrcuar dhe se ka një djalë.

Ai gjithashtu ka pasur edhe një lídhje me Ana Lleshin, e cila kur Arsimi hyri ishte përjashtùar nga programi, por ishte pjesë e safit të “Për’Puthen” dhe punonte në prapaskénë.

“Jam rikthyer me ish-gruan time. Duhet t’i themi disa gjëra, se kur dalim në Prishtinë ose Tiranë njerëzit vazhdojnë e afrohen dhe duhet të tregohen më të matur kur e dinë që je në një lidhje.

Kur u ktheva nga pushimet verore, u afruam që te ai klubi që hapa me një ortakun tim. Ajo vinte rregullisht, çdo fundjavë.

Erdhi një pikë që ia nisëm me bisedu me të kaluarën, ajo e dinte se kisha ndjenja për të. Një lídhje 10-vjeçare nuk harrohet kollaj. “,- tha ai te “Shqipëria Live”.

Arsimi tha se ajo ka qenë disi xhéloze për hyrjen e tij në “Për’Puthen” dhe atë e ka pénguar hyrja e tij.

Ajo e kishte menduar negativisht pjesën e të qenurit figurë publike, por më vonë u mësua.

Arsimi, ,shqiptar i Maqedonisë, ka 3 muaj që është rikthyer me gruan e tij dhe tregoi se beson se do ta zgjerojnë familjen.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!