Mbrëmjen e sotme, në “Për’puthen PRIME” pati shumë debàte dhe polemíka të ndryshme, Megjithatë, mbrëmja u përmbyll me një surprízë për të gjithë, ku u bë pjesë e emisionit një konkurrénte e re, e cila ishte pikërisht motra e Rrushes, Laureta Zybe.

Hyrja e saj bëri shumë bùjë në program pasi nuk kishte ndodhur që dy motra të ishin pjesë e emisionit, ndërkohë që me shkathtësinë e çiltërsonë e saj, duket se Laureta i bëri të gjithë në studio për vete.

Motrat u shprehën se kanë shije shumë të ndryshme për sa i përket djemve dhe nuk do të ziheshin kurrë në emision për shkàk të pëlqimeve të krijuara.

Megjithatë, mesa duket, konkurréntja ka patur një të shkuar problematike.

Sipas Indeksonline, ajo ka qenë e arréstuar nga Polícia e Kosovës në Prishtinë, me dyshímin se kishte bashkëpunuar me tre shtetas të huaj, të dyshùar për vràsje të kryera jashtë vendit.

Ajo është dyshùar gjithashtu për pròstítucíon, duke bashkëpunuar me grupe krímínale të Malit të Zi.

Laureta Zyba ishte valltare e klubeve të natës në Prishtinë e cila ishte arréstuar për véprën pénale, “bashkëkryerje në veprim”.

Para Gjýkatës ajo ishte shprehur se ndjehet fàjtore që nuk i kishte lajmëruar këta persona tek aùtorítetet vendore me kohë dhe që ka bashkëpunuar me këta njerëz.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!