Për’Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve.

Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por tràjtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkélqimit të televizionit.

Ritvana dhe Argjendi, janë dy ish-konkurrent të “Për’puthen” historia e të cilëve duket se nuk ka mbaruar.Sigurisht nuk bëhet fjalë për një histori ‘dashurie’, por për përbàllje midis akùzash e të pathënash.

Pasi Argjendi tha se e ka mikeshë të ngùshtë, Ritvana e mohoi këtë madje tregoi se do të përbàllet dhe lígjërisht me ish-konkurréntin nga Klina e Kosovës.

Ajo u pyet nëse ka shoqëri të ngùshtë me Argjendin dhe Ritvana e mòhoi.

“Génjéshtér siç edhe e ka zakon. Më kanë shkruar shumë prej jush dhe ma kanë dërguar me foto, por kam zgjedhur mos të reàgoj, sepse s’me intereson.

Gjërat do të zhvillohen më shumë se kaq pranë institucioneve të duhura dhe prandaj nuk e kam të névojshme as unë, as ju një luftë me story të padëshiruara”,- shkroi Ritvana.

Rikujtojmë se Argjendi u largua më parë se Ritvana nga programi me pretendimin se ka njohur dikë jashtë, por Ritvana e quajti atë biséksùal, ndërsa ai Ritvanën si një lojtare, e cila e udhëzonte se çfarë të bënin në kamera për vëmendje.

Argjendi gjithashtu pretendon se Ritvana ka qenë te shtëpia e tij dhe nuk do të flasë më shumë e të jap detaje se çfarë ka ndodhur mes të dyve, por Ritvana e ka mòhuar këtë gjë kategorikisht.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!