Ana Lleshi është rikthýer në “Për’Puthen 3”.  Ajo e la përgjýsmë rrugëtimin në sezonin e kaluar dhe u përjashtùa për thýerje rregullash, por aùtorja e programit vendosi të rikthénte Anën edhe Mevlanin këtë sezon gjithashtu.

Këto tre ditë Ana nuk ka qenë prezente në program dhe sot u rikthýe.

Bora tha se ajo ka munguar për shkàk se kishte përkujtimin e vdékjes së babait të saj dhe Ana është përlòtur.

Pjesë nga biseda:

Bora: Ana si kanë qenë këto ditë për ty.

Ana: Në fakt po shpresoja mos të më pyesje. Di të them Bora që e përjetova njësoj sikur të kishte ndodhur pardje. Unë nuk kam shumë kujtime me të, ndoshta kjo është arsyeja pse e përjetoj shumë. Nuk do doja që njerëzit të ishin të përjetshëm, sepse nuk ekziston thjesht do doja të mos ndíeja kaq shumë dhímbje. Thjesht më dhémb shpirti, kaq mùnd të them.

Bora: Do doje që ai të kishte qenë pranë fëmijërisë tënde?

Ana: Edhe tani që jam kaq, mendoj se nuk ka rëndësi sa vjeç je…

Bora: Unë di një pjesë të historisë tënde dhe e di që ke kaluar shumë vështírësi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!